iPhone 6 scherm reparatie

Een beschadigde of gebarsten scherm van de iPhone 6 kan binnen één uur worden vervangen. Symptomen van een kapotte iPhone 6 scherm kunnen zijn:

    iPhone 6 touchscreen werkt niet
    iPhone 6 geeft zwart beeld / geen beeld
    iPhone 6 scherm geeft verkeerde kleuren

De prijzen van onderdelen veranderen constant, om u de meest actuele prijs te kunnen bieden kunt u het beste even contact met ons opnemen. dat kan via het contactformulier maar ook via WhatsApp op 06 4444 7400

  • Beveiligde SSL verbinding & Veilig betalen met iDeal Beveiligde SSL verbinding & Veilig betalen met iDeal
  • Bezorging binnen 1-2 werkdagen Bezorging binnen 1-2 werkdagen
  • Niet goed? Geld terug Niet goed? Geld terug

Origineel iPhone 6 scherm reparatie (APPLE OEM)

Een nieuw origineel Apple scherm garandeert dat u de hoogste kwaliteit scherm op uw iPhone heeft. Hierbij behoudt u dus de rijke kleuren en helderheid.

A-kwaliteit imitatie iPhone 6 scherm

Met een imitatie scherm komt u goedkoper uit, echter is dat niet het enige verschil. De kleuren zijn in vergelijking met een origineel Apple scherm iets doffer. Ook is de helderheid iets minder dan wat u gewend bent van een origineel scherm

Er bestaan vele soorten imitatie schermen voor de iPhone, gemaakt door verschillende producenten, ieder met zijn eigen kwaliteit. Wij hebben door de jaren heen vele verschillende soorten schermen geprobeerd totdat we uiteindelijk zijn uitgekomen bij onze huidige leverancier. Voor ons is kwaliteit erg belangrijk, zo zijn deze imitatie schermen van de hoogst mogelijk verkrijgbare kwaliteit op de markt.

Reparatieduur

Een nieuw scherm voor de iPhone 6 is binnen één uur geplaatst. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken

Garantie

Op een origineel scherm heeft u 12 maanden garantie

Op een imitatie scherm heeft u 6 maanden garantie

Specifieke referenties