Gratis parkeren Binnen één uur klaar GarantieGoedkope reparaties Originele onderdelen Factuur voor de verzekering

header-moederbord-met-bestphone-logo.jpg

BestPhone GSM Reparatie is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in de reparatie van mobiele telefoons, smartphones en tablets. Door de jaren heen heeft ons team veel ervaring opgebouwd en kunnen we uw telefoon in de meeste gevallen weer in de originele staat terug brengen. iPhone reparatie, Samsung reparatie, Sony reparatie, HTC reparatie, LG reparatie of Huawei reparatie : alles is mogelijk. Dus heeft u een kapot scherm, gebroken glas, batterij die snel leeg gaat, geen wifi, geen service, geen geluid, of is er wat anders stuk, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als u niet weet wat het probleem is met uw telefoon dan onderzoeken wij uw telefoon gratis voor u.

Selecteer hieronder wat voor toestel u wilt laten repareren

Scherm reparatie

De scherm / het display van uw telefoon is een van de meest kwetsbare onderdelen van de smartphone. Het komt dan ook vaak voor dat het scherm stuk gaat , dit is uiteraard erg vervelend maar dit betekent niet het einde van uw mobieltje of tablet. Een scherm is in de meeste gevallen te vervangen, de meest voorkomende schermen hebben wij altijd op voorraad en reparaties duren dan vaak ook niet langer dan één uur. Dus is uw iPhone scherm stuk, of heeft u een barst in uw Samsung scherm, kom dan gerust langs of bel ons voor meer informatie voor uw telefoon reparatie in Nijmegen of Beuningen.

Accu vervangen

Batterijen van een smartphone gaan gemiddeld 2-3 jaar mee, afhankelijk van het gebruik. Als u een toestel langer dan dat optimaal wilt kunnen gebruiken dan is het aan te raden om de accu te vervangen. Een batterij batterij die snel leeg gaat is natuurlijk niet zo fijn. Maar dat is niet het enige ongemak: het is zelfs zo dat sommige telefoons langzamer gaan werken als de accu niet meer goed werkt. Bij BestPhone kunnen we uw accu snel en vakkundig vervangen zodat u er weer een paar jaar tegenop kunt!

Moederbord reparaties / Microsolderen

Bestphone biedt ook moederbord reparaties aan. Onze ervaren monteurs kunnen zeer nauwkeurige reparaties uitvoeren op uw smartphone, tablet of computer. Dus is ook al is uw apparaat elders als "niet te repareren" verklaard dan kunnen wij alsnog kijken voor u waar het probleem precies ligt en dit vaak ook herstellen.

Oplaadpunt vervangen

Het komt vaak voor dat een telefoon niet meer (goed) wilt opladen. Dit komt vaak door een kapotte of versleten oplaadpoort. Of misschien zit er wel iets vast in de oplaadpunt waardoor de kabel er niet meer kan. Wat het ook is waardoor de telefoon niet oplaadt; wij kunnen het herstellen voor u.

Software herstellen

software fouten, foutmeldingen en niet correct werkende telefoons kunnen wij voor u nakijken en indien nodig herstellen.

BestPhone.nl Beuningen

Julianaplein 97, 6641CS Beuningen GLD

info@bestphone.nl

Best Phone Nijmegen

Couwenbergstraat 152, 6535RX Nijmegen

info@bestphone.nl

Contactformulier

Vragen over een reparatie of de kosten ervan?

WhatsApp met ons op 0644447400