Apple

Apple reparatie

✓ Goedkope GSM reparatie ✓ Binnen één uur klaar ✓ 12 maanden garantie ✓ Gratis parkeren

iPhone reparatie - is uw iPhone gevallen en is nu uw iPhone scherm kapot? maakt u zich vooral geen zorgen, wij voeren alle iPhone reparaties direct uit! BestPhone is al ruim 10 jaar actief met de reparatie van mobiele telefoons, smartphones en Tablets. Vanaf de allereerste iPhone stonden wij paraat om deze mobieltjes te repareren, door de de jaren heen zijn wij dat ook blijven doen. De vele jaren ervaring hebben ervoor gezorgd dat we de producten van Apple door en door kennen en reparaties met uiterste precisie kunnen uitvoeren. 

Klant tevredenheid is erg belangrijk bij ons, daarom maken wij bij een reparatie uitsluitend gebruik van  kwaliteitsonderdelen, hierdoor geven wij u zelfs 12 maanden garantie op de reparatie. U kunt bij BestPhone langskomen met of zonder afspraak voor een reparatie. wij begrijpen dat u uw telefoon niet te lang kan missen, wij hebben daarom ook de meeste onderdelen op voorraad waardoor we uw telefoon snel kunnen maken. In de meeste gevallen kunt u zelfs wachten op de reparatie. Kom langs in onze vestiging en laat uw telefoon repareren. Of stuur uw telefoon op, zodra wij uw toestel hebben ontvangen dan repareren wij het direct en kunt u uw telefoon binnen 1-2 werkdagen weer verwachten.

Vrijwel alle mankementen en defecten aan Apple producten zijn te herstellen, dus heeft u een kapot iPhone scherm, gebroken glas, een batterij die te snel leeg gaat, geen wifi, geen service,  geen geluid,  of is er wat anders stuk, dan bent u bij ons op het juiste adres. Weet u niet zeker wat het probleem is met uw iPhone? Geen zorgen, wij onderzoeken uw toestel gratis voor u.

Selecteer hieronder  wat u wilt laten repareren; een iPhone, iPad of MacBook

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw